Kerstzaalvoetbaltoernooi - Jeugd

Ook dit jaar organiseert SC Loppersum tussen kerst en oud/nieuw weer een zaalvoetbaltoernooi voor de clubs uit de gemeente Loppersum: De Fivel, VV Middelstum, SJO STEO en SC Loppersum! De nadruk ligt uiteraard op het plezier, maar voor de aardigheid wordt er ook weer gestreden om de grote club-wisselbeker: de club die over de hele linie het beste presteert, mag de wisselbeker een jaar lang in zijn bezit houden!

Niet in elke leeftijdscategorie hebben we met de genoemde clubs de teambezetting rond kunnen krijgen, dus we zijn blij dat een paar andere clubs ook een aantal teams leveren waardoor we een goed gevuld toernooi kunnen houden. In het algemeen geldt dat een veldteam van 11 spelers (met wissels) opgedeeld wordt in twee zaalteams van 5 spelers (met wissels). De teamaanduidingen worden aangegeven door een 1 en 2 als toevoeging, bijv. De Fivel 1 en De Fivel 2, maar deze toevoegingen zouden niks mogen zeggen over de kracht van de teams: we gaan er vanuit dat bijv. De Fivel 1 en De Fivel 2 binnen een categorie ongeveer even sterk zijn, dit komt het plezier van iedereen ten goede!

In de poules met minder teams, duren de wedstrijden langer dan in de poules met meer teams, zodat de totale speelduur per team ongeveer gelijk is.

Daarnaast: De teamindeling per leeftijdscategorie heeft hier en daar de nodige creativiteit gevergd om iedereen op een goede manier ingedeeld te krijgen en heeft er toe geleid dat we een gemengde poule hebben met JO- en MO-teams √©n dat sommige leeftijdscategorie√ęn samengevoegd zijn.

Klik op onderstaande links voor meer info per leeftijdscategorie!