Contractverlening David van der Kam
Ook volgend seizoen is David van der Kam trainer van de hoofdmacht van SC Loppersum. Bestuur, trainer en spelers zijn zeer tevreden over de huidige samenwerking en kijken vol vertrouwen uit naar het komende seizoen. 
Doordat SC Loppersum de laatste tijd te kampen heeft met veel en soms ook langdurige blessures, wordt er dit seizoen vaker een beroep gedaan op jeugdige spelers. Dit betekent voor de selectie dat spelers ingepast moeten gaan worden. SC Loppersum heeft er vertrouwen in dat dit onder leiding van David van der Kam de juiste vorm gaat krijgen. Secretaris Koos Knoop: "Zolang alle spelers tevreden zijn over de trainer, zijn oefenstof en voetbalideeën, dan weet je dat het goed zit. Wij zijn als bestuur erg blij dat David nog een seizoen blijft". David van der Kam gaat volgend jaar zijn derde seizoen in bij de Lopster hoofdmacht.
Ons voetbal is van iedereen

Voetbal is de mooiste sport ter wereld. Deze gezamenlijke liefde wordt benadrukt met de OneLove-campagne. Kleur, afkomst, geloof, gender en seksuele voorkeur: het maakt ons geen bal uit. Ons voetbal is van iedereen en iedereen is welkom.