Oefenprogramma
DatumAanvangThuisUit
za 15 aug12:30SV De Heracliden 2SC Loppersum 2
za 15 aug14:30SV De Heracliden 1SC Loppersum 1
za 22 aug12:00SC Loppersum VR1Oranje Nassau
za 22 aug14:30SV TEO 1SC Loppersum 2
za 22 aug14:30SC Loppersum 1DVC Appingedam 1
Het nieuwe seizoen!

Het nieuwe seizoen staat voor de deur en de speeldata van de bekerwedstrijden (alleen voor O13 en ouder) zijn bekend. De competitie-indelingen van het 1e en het 2e zijn bekend, die van de overige teams worden bekend gemaakt vanaf 21 augustus.

De info per team op deze site is up-to-date, als er meer bekend wordt, zal dat z.s.m. aangepast worden.

Let op de speeldagenkalender die per team kan verschillen: handig bij het plannen van vakanties!

De trainingen van de jeugd worden hervat in de week waarin de scholen ook weer beginnen tenzij dat via de team-app anders wordt gecommuniceerd. Dat betekent dat de jeugdtrainingen weer beginnen in de week van maandag 17 augustus.

Het is ruim in het nieuws geweest: het tweede veld is afgelopen periode getransformeerd in een prachtig kunstgrasveld waarop we als club supertrots mogen zijn! We hopen - vooral na het vreemde vorige seizoen - dat we vanaf nu bijna altijd kunnen voetballen en trainen! Het trainingsveld is opgehoogd en met de grond dat van het tweede veld afgegraven is. Samen met het hoofdveld moeten we dit veld voorlopig nog even ontzien!

We hopen er met z'n allen weer een prachtig seizoen van te maken!

Voetbalkamp 'Wad Aans 2020'

Helaas gaan er heel veel timmerkampen, knutselweken vanwege corona niet door, maar: woensdag 12, donderdag 13 en vrijdag 14 augustus is er weer een voetbal-/sportkamp in Uithuizen. Het is voor jongens en meisjes van 5 tot en met 14 jaar. Er wordt gevoetbald, gezwommen, wad gelopen, etc. en het geheel wordt afgesloten met een leuke borrel met de (groot)ouders.

Voor meer informatie, klik hier!